Followers

Friday, 27 May 2011

him,,+..,love

hehehhe dah dpt ...dah dapt.... yeay!!! haha gatai nyer... x dekk la.. sowi ye kwn2 blog bermasalh ckit 2-3 ari ni.. mmg byk cite nak cite kat kowang nehh.. asal nak sign in je. problem... ape ke hall tah... aiishh.. ni aku nak cite neh.. hek..hekk..,.. budakk gemok tu... hee.. die dgn tanpe sengan silu muke x malu mintak caple pulakkk.. hahaha... first2 mikir jugakk... nak ke x nak.. nak ke x nakk.. bukan bajet hot okeyh.. n jugak aku bukan memilih... aku juz nak yg lebeyh baik dari ex aku yg mcm bangang tu... hehhe... actually aku happy giler... bab die ni mmg lain sgt dri ex aku... n i like it... harap2.. die x bace la blog aku ni.. bab aku nak ngumpat die  nehh. haha... hehe die ni budak yg aku cite ari tu yg pasan kiut tu la.. hahah.. kiut ke????? wawawawa.. boleh la.. boleh la... korang un dah tau an sal ape aku suke kat dakk ni.... heeee~~~ die pandai wat  aku happy.....hihihi.. tapi 1 je ,.. kiteorg x jumpe lagy...tapi agak lame jugak la kwn... satu bende yg aku x suke kat budakk gemok ni.. die keje jauh... waaaaaaa die tinggall aku... law 2-3 ari x pe la jugakk.. ni berbulan2......tu je la.. ahah.. uurmm sebenarnyer ade la jugak org yg agak mrh bile aku declare nan budakk ni.. die ckp aku ni memilih la.. ape la. nak yg ensem a.. adoii makk... aku x tau nape dowang ckp cam tu... aku x penah memilih... if kowang nka tau sgt la kan.. ex2 sebelum ni nak ckp ensem x dekk la.. nak ckp buruk un x... c'mon ... buat pe ensem p jaht??? nak tunjuk kat org kau ade pakwe ensem nak tunjuk kat sape???? tue anty x dekk dah ensem dahh... berkedut jugakk. haha.. aku x tuju pade sesape.. cume aku nak bgtau je la kan.. aku paling pantang law org ckp aku ni memilih. nak yg ensem nak duet... asal pompuan je nak duet.. ehh hello.. law aku nak wet kowang..kowang sume.. x dek la pulak aku nyusahkan mak bapak aku bg aku masok blaja ni haaa. bek aku duk umah tu then tunggu je org masok minang.. yg miskin2 reject.. yg kaye.. anak dato' okeyh jalan.. hahha.. opsss.. terlebeh bebel lak.. sowii terbawak2.. lau aku stat sarah abeh laaa.. oke.. kowang nka tgok x pic die.. hihihi... jeng..jeng..jeng.. nak curik pic die kat fb... lantak r die nak mrh ke x.. hahhaha nak tunjuk kat kowang... 


pic ni... hahhaha ni la budakk x senonoh tuhh.. hahha x tauu la knpe die duk cam tu.. hahha....



 yg ni pulak.. yg paling paling paling aku suke.. hix..hix.... ...
oke guys...thnks 4 bace.2 my blog nehh..