Followers

Monday, 20 June 2011

^_^... first date...17 june 2011..



feel kinda awkward at first.. masing-masing malu-malu.. ahahhaha.. klaka la..
but i like it.. i really-really like it..
n 4 the first time jugak... kawan2 aku x bantah ngan keputusan aku.. 
aiishh...first tu cam weird gak la.. 

KETE MANUAL!!!
klaka laa... aiiishh.. hahahaXD... dah la lame gile x drive manual..dah la tinted un x dekk.. mmg nampak muke sebijik-sebijik lam kete.. 
asyik maty je kete tuhh.. due-due x rety bawak.. p men bantai jew...
maluuu weeyyhh.. dah la maty tengah jalan depan mega lak tu.. org sume tngok gelak-gelak.. haha
sumpah rase nak baling je muke lam longkang time tu... ci budak ijat tu pulak bleh plak die buat2 aja.. bajet pandai je.. padahal die un 2x5.. cari kete sewe da 1 hal... hahahha.. klaka la. da la first date... x tau nak wat pe. x tau nak g mane.. x plan pape....
last-last p umah pakcik ijat.. 
borak2 nan dowang.. dowang oke.. fuuhh naseb baik.. dah la baju x proper.. x prepare pape nak jumpe org tue.. rase agak awkward yang tersangat amat... 
jangtung aku mcm nak meletup, 
aiishh..penyakit angau dah mai.... 
kejapp je jumpe.. ahad die terpakse balikk..T_T... sedeyyhh.. rase nak nngs.. tapi saba je.. x nak die nampak aku sedeyh... x suke tunjuk menyerlah sgt la.. (ego ckit)..
die pulak yang menangs ,, hahhahaXD.. x macho langsung pakwe akuh.. menngis pulak..
but i like it.. law 2-2 kuat nngs.. sape nak pujukk.., 
tapi 1 bende yang aku nak confess kat cini.. selame aku bercouple..
ni la couple paling weird penah aku wat.. x penah jumpe tetibe couple.. then first time date.. jangtung mcm nak cabut... ahahha..XD n yang penting dis time aku couple sebab aku nak, bukan sebab die pakse.. heee~ i'm proud of my self.,..
he's already cure my broken heart ^__^ 
 i love u izzad...heeeee~...
 sowii.. gambar x edit...-.-


Thursday, 2 June 2011


nak jiwang ket... x kire r tu... first time dgr lagu nehh time aku tgok cite sal miyabi.. tapi cite tu x dekk kene mengene sal miyabi un.. hahaha.. aku suke gilew tgok laki tu... sebijik cam muke budakk izzad tu. hahha. tapi die lagy kiut la.. wwuuushhh~ blushing la budak tu... haha.. 
10 kali kowt aku tgok cite tu.. kiut yang amat jantan tu.. hahhaha.. walaupun aku x wape layan indon..
tapi sebab budak kiut tu.. aiiishh.aku x kesah dahh.. hahha.. tapi cite tu agak la porno ket...
miyabi kan.. ahahhaha.. aku yg x penah tau sal die un tetibe jadi tau gare2 cite ituh.. haha..
cam ne aku nak describe ehh.. budak kiut tu mmg type yg aku suke la...
aku xtau la.. time ade scene yg die nangis uhh.. x bleh bla gle.. kesian ..wuuuu~T_T... law korang nak tgok 
cite tuh boleh la cari lam u tube tu.. aku lupe la tajuk die.. die sal miyabi nak g jakarta....
oke folks.. enjoy okeyh.. law x layan indon.. wat2 layan.. bab aku un same haha... ^_^...