Followers

Wednesday, 27 July 2011

23 july 2011..


ari awk tinggal sye...T_T sedeyh gile bile awk kejut sye pagy-pegy semate nak bgtau awk da nak gerakk..
bgun2 je air mate dah melelehh.. sedeyh wakk.. 
dengar pulak awk sore cam tu.. (xpe sye simpan rahsie awkk haha)
awkkk.. balik la cepat... 


hurrmm.. ari first awk g ,then dapt plak col time awk kat bangkok tu .
Ya Allah ! tuhan je tau sye happy cam ne wak.. 
rase nak terjun bagunan 23 tingkat.. bab tu sye gelak x abes2..
sye x tahan happy wak..
ari2 sye tunggu awk col. sye nak col awk x boleh.. T__T
naseb  baik kali ni awk kat thailand je wakk.. law jadik cam ari tu.. walaupun time tu bwu je nak kenal..
sye xtau cam ne leh sangkut kat awk. haha..
sye paling x suke org tinggal2 sye.. 
sye x penah mintak pun.. 
knpe kapall..-.-" 
knpe jauh.. byk gile soalan...
like u said la kan" janji awak sayang sye n sye sayang awk"..
mmg la syg.. tapi 6 bulan wak... mcm2 leh jadikk. sye tkot gile ...
sumpah jeles nak mampos tgok org len.. p sye wat bodo jew..
xkan nak malalak depan org..
sye paling paling benci org nampak sye nangs.. muke cam badut .idung merah...XD
awakkk!!!.. miss u..miss u...


time awk ckp miss u.... sye da x tahan gile nak nngs wak.. cover jew la..
miss u sayang... ari ni 1 ari awk x col sye.. haih.. ape la awk buat..bwu 5 ari awk g..
Ya Allah .. lame lagy wak... rase nak pengsan je 6 bulan..hmmm... saboo jew la.. 
tolong la jgn bg aku duk sowang2.. jiwang plak aku jap g.. haha...
i need my frend... n sorry folks.. sowang pun dah cukup wat aku pening..
cukup la sowang.. aku x nak cari len.(actually aku x penah cari len).. law ni x menjadi gak.. aku give up.. dah mls.. 

sape yg tau cite aku msty fhm.. to yg x tau... x yah la nak try2. ok.. as a fren oke.but as a tut .. jawapan die mmg x la.. haha..
yg kenal aku... mmg aku kua ngan ramai lelaki.. but dowang sume kwan aku.. dowang kenal aku..
mmg aku ramai kwan laki.. aku selese ngan dowang.. bab dowang x kuat gosip.. means x byk dose aku haha
 x dekk la dowang gosip jugak. ape yg aku suke lepak ngan laki is. dowang x mcm pompuan. nak ckp aku tomboy x. tapi mmg dari kecik aku mcm ni.. nak wat cam ne. it's in  my blood. so x yah nak pelik la lau aku kua ngan sape2 un.. lantak aku la.. aku x kco org kan.. 
x yah nak ckp aku curang la ape la.. idup aku..kowang x kenal aku.. aku tau ape aku buat..
boypren aku un tau aku ramai kwn laki.. (aku emo x pasal2 ni knpe pulak haih) ..
law aku kua ngan pompuan yg bwu2 kenal ke yg bukan type aku ke. aku rase awkward je memanjang pastu jap g mule la aku jadi bisu.. law ngan laki suke aty mulot aku je nak maki hamun dowang un.. hahha.. dowang x kesah... ada fhm x ape aku ckp neh... tu je kowt aku nak cite...
to my mister bunny... I LOVE U..
 cepat2 balik yupp.. miss u so damn much.




No comments:

Post a Comment