Followers

Wednesday, 12 December 2012

weekend pendek :(

sehari je jumpe :( 
dah la berbulan x jumpe. 
last2 dapat sehari je 
sedeynye.

tapi nak buat mcm mane
masing2 dah ade tanggungjawab masing2 skang :( 
b i miss you. 
sekejap je kite jumpe. tapi dalam mase tu jugak kite ade jugak gadoh kan
i am so sorry
i love you.

buat x tau  je ape org nak kate ye syg..
i only love you w/ all my heart.
even kite jauh.
you always in my mind. 
seyesly.

dowang saje je nak uji kite kot.
dun worry syg. 
when i promise something. 
i kept that promise forever. 
unless you're the one who want to change that promise :) 

but still, i love you.
x lama da kan. setahun lebih lagi nanti kite jumpe lame2 ^_^
i miss you syg. 
(i dun know y im crying while typing all this) 

i miss you so much syg.. 
SO MUCH!! 





Tuesday, 20 November 2012

i miss him so much

lebih kurang 4 bulan x jumpa. :(
masing2 busy.
aku dengan kerja,
b ngan study. 
hmm..
we plan nak meet up next month. hopefully jadi :(
dah la another 3 days birthday aku :( 
x dpat nak celebrate sebab b busy nak exam ..
x pe lah.
org paham. 
but i really miss you.
i hope you're  here rite now.
i miss you so bad. 
don't know how to explain. 
take care b . 
i love you . 

Tuesday, 31 July 2012

fasting

kiteorg x penah buke pose same2.. :( sedeyhh..
last year die kat kapal . 
skang plak die kat melake.
 ALAM plak x bleh nak men kuar suke2 ati. 
ari minggu je dapat.
so ssh nak cari mase nak jumpe..
masing2 bizi ke. 
kalau ade pun maybe.
sehari 2 je bleh jumpe. :(
arrghh sedey..sedey..
seyes jeles tgok org len kua buke ngan pakwe. 
nak jugak.!!!!! 

b i miss you so much...

T___________T



Thursday, 5 July 2012

ade org marah sebab x update

kantoi stalk org punyer blog :P

B!! 
ORG DAH UPDATE NI.. WAHAHA..:D

i love you much much... huugggg~~

Thursday, 5 April 2012

just us :)

we suppose to see each other parents dis semester break but everything we plan x menjadi -.-"
but.. he only talk to my mom from the phone jew. hehe..
so we already reach to another level plus my aunt sume da ramai yang asyik bertanyer sal die.. hoho.. 
blushing jugak aku nak menjawabnyer. 
aku jawab je la. buat muke selambe..
haha
chill sude.. 
aku da 21 pun.. 
tetibe rase tue plak kan.
 hmmmm
after 7 month die kelaut(ganu ket) kiteorg jumpe hampir setiap minggu ... gile arh..
haha.. ghindu sgt kot.
okay enuf with the story mory...
:) 





bebop pun ikot heeee~~~
kesian die kene tinggal dalam kete.. 
sape soh x pandai jalan.. da la gemok. 

Friday, 24 February 2012

and finally.. he's back.. :D

yeay!!!!!! 
die dah balik... 
god! i miss him so damn much..
kiteorg jumpe minggu lepas.. heeee~~~~ 
he bought me a present.. 
heee.. 
it;s a teddy bear!!!! 
i call him bebop :) 


heee.. sye pun bg jugak.. tapi x dek la teddy bear heee... 
actually dah lame gile beli hadiah tu.. dah asyik extend je.. time mane nak bg kan..
happy gile die dah balik.. x dek la risau sgt,,,

b asyik je nak complain pasl muke die. -.-" aku rase okay je pon.
x dekk la buruk sgt,,'
encem ape. ekekeke.. 
(tolong jgn bgtau die )

after 7 month x jumpe.. kiteorg x dek la awkward sgt pun..
heee.. imagination aku je kot .
lagi rapat ade la..
heee..

2-2 angau hahaha.. .
my life better now.. :)
im glad he's back..
love you b.. ^ ^ 

Monday, 13 February 2012

nothing more to explain

dah mls nak xcited. -.-"
asyik extend x sudah2.. dis time.
aku dah mengalah gile2.
mmg die ade ckp tiket da dapt.. 
but ..
dis time x mcm sbelom2 ni.. 
redha je ..
ade2 la x dek2.. 
bukan sekali 2 kot extend.. 
sabaaaaa sesaba saba saba saba sabanye... 
nasib la mulot je boleh ckp.. kalau hati pun boleh x tau la gamaknyekan..
tgok je la.. die balik ke x 16 nih. 
kbai.

Friday, 27 January 2012

2 weeks more...

harap-harap la kali ni betol..
:'( tolong la jangan extend lagi....
im counting on this... ..
b i really really really really... missing u ...
take care... :'(

Friday, 20 January 2012

extend lagy... extend lagy..T_T

lagy kene extend..... 
T____T
sabo je la..
kadang2 kan aku ade terpikir gakk...
kene ke tunggu
mcm2 aku pk.. mls la nak mention cini 
ye lahh lagypun aku bz ngan asgmnt bagai.. tapi nak buat cam mane
kadang2 tgok org len date jeles gak seposen..
tapi wat bodo je la...
x nak la org nampak sgt aku sedeyh...
x perlu la nak bgtau 1 dunie yang aku ni sedey...
aku selalu pk.. 
kalau aku ade masalah.. and aku rase masalh ni besa...
ade lagy yang masalh die lagy besa dari aku..
alahhh tunggu je pun.. ape yang ssh..
haahhaha 
tapi bengang tu ade le jugak rase nak je g bakor kapal budak gemok ni
naseb baik aku ni penyabor org nyer...
kalu aku x sabo dah lame.. aku... blahhh... 
actually aku ade je kua ngan kawan2 laki aku yang len2 tu..
-.-" bosan je... asyik kene buli.. bek aku duk ostell tido .. 
hibernate 6 bulan.. ehhhh bukan.. 7 bulan la... yessss extend lagy sebulan.... 
bestkan.... heaven kan.... sweet kan... :'(
sometime aku dah mcm give up pun ade. tapi aku pk le pulak.. kalu la aku ni 
jahat sgt nak tinggal die mcm tu... ape pulak perasaan aku kalau die buat aku cenggitu
ehhhh x patut kan.. nak2 plak tinggal lagy sebulan... die balik2
aku x tunggu... nampak aku ngan jantan len... oooo kalau aku la kan,
 mau aku langgr die ngan tren bg kemek...
berani die buat cenggitu .. aku pun x berani..aku x nak jadi kemek... hehehe
x pe la b extend pun extend la...
juz take care urself okay...
ntah pe org mengarut pun x tau la...
skang ni tengah mlm x leh tydo.. 
so paham2 la... 
babay..lov you..