Followers

Friday, 20 January 2012

extend lagy... extend lagy..T_T

lagy kene extend..... 
T____T
sabo je la..
kadang2 kan aku ade terpikir gakk...
kene ke tunggu
mcm2 aku pk.. mls la nak mention cini 
ye lahh lagypun aku bz ngan asgmnt bagai.. tapi nak buat cam mane
kadang2 tgok org len date jeles gak seposen..
tapi wat bodo je la...
x nak la org nampak sgt aku sedeyh...
x perlu la nak bgtau 1 dunie yang aku ni sedey...
aku selalu pk.. 
kalau aku ade masalah.. and aku rase masalh ni besa...
ade lagy yang masalh die lagy besa dari aku..
alahhh tunggu je pun.. ape yang ssh..
haahhaha 
tapi bengang tu ade le jugak rase nak je g bakor kapal budak gemok ni
naseb baik aku ni penyabor org nyer...
kalu aku x sabo dah lame.. aku... blahhh... 
actually aku ade je kua ngan kawan2 laki aku yang len2 tu..
-.-" bosan je... asyik kene buli.. bek aku duk ostell tido .. 
hibernate 6 bulan.. ehhhh bukan.. 7 bulan la... yessss extend lagy sebulan.... 
bestkan.... heaven kan.... sweet kan... :'(
sometime aku dah mcm give up pun ade. tapi aku pk le pulak.. kalu la aku ni 
jahat sgt nak tinggal die mcm tu... ape pulak perasaan aku kalau die buat aku cenggitu
ehhhh x patut kan.. nak2 plak tinggal lagy sebulan... die balik2
aku x tunggu... nampak aku ngan jantan len... oooo kalau aku la kan,
 mau aku langgr die ngan tren bg kemek...
berani die buat cenggitu .. aku pun x berani..aku x nak jadi kemek... hehehe
x pe la b extend pun extend la...
juz take care urself okay...
ntah pe org mengarut pun x tau la...
skang ni tengah mlm x leh tydo.. 
so paham2 la... 
babay..lov you.. 

No comments:

Post a Comment